U bent hierEen woordje van onze voorzitter...

Een woordje van onze voorzitter...


PDF versiePDF versie
Datum: 
01/01/2020

Woordje van de voorzitter,

 

Beste leden,

Voor iedereen de beste wensen en dat jullie op al onze activiteiten zo talrijk mogen aanwezig zijn als vandaag. Dat doet ons plezier zo veel volk.

We zullen straks de cadeautjes uitdelen, dus voor jullie naar huis gaan, even langs de tafel passeren en jullie naam wordt genoteerd. Wat krijgen jullie dit jaar; 2 cadeautjes, een buff met ons nieuw logo en een mooie grote handdoek.

Het belangrijkste waar we hier zo talrijk voor aanwezig zijn, is om van 2 van onze uittredende bestuursleden afscheid te nemen.

Michel heeft de club mee opgericht en het logo met de buldog ontworpen, toen was de naam EAMC (motorclub) Hij heeft altijd penningmeester geweest en voor het geld gezorgd gelijk een goede huisvader. Hij hield ons ook altijd op de hoogte, wie er ingeschreven was en wie wel of niet betaald had. Ook heeft hij vele ritten gemaakt en ook voor vele toffe reizen gezorgd. Hij denkt aan alles en maakt iedereen attent op waar hij of zij voor moet zorgen. Ook bij de trefs was hij altijd paraat en kent ook daar iedereen bij naam.

We kennen elkaar al heel lang, meer dan 30 jaar, daar we nog samen hebben gevoetbald bij Evonik op het veld. Gerda heeft Michel veel moeten missen, daar hij heel veel tijd in onze club heeft gestopt, ook achter zijn pc. Op alle activiteiten waren ze beide present.

Michel en Gerda, heel hartelijk bedankt voor al die fijne jaren. We hopen dat jullie een toffe thuis vinden in Frankrijk , hopen dat jullie ons niet vergeten en dat als jullie in België zijn, ons zeker komen bezoeken.

Werner heeft ook de club mee opgericht; van secretaris heeft hij de laatste jaren ook onze voorzitter geweest. We hebben heel veel met jou gelachen, met je sappige verhalen en je zotte kuren; zoals in Schotland toen je als Schot verkleed kwam met Jan en Paul . Namen noemen was niet jouw sterkste punt, want de meesten werden al gauw dingeske genoemd. Ik moet wel zeggen dat het met de jaren heel goed verbeterd is.

Het was nooit teveel  om aan jou iets te vragen; mapsource en basecamp uitleggen. Als we een rit hadden gemaakt; deze verbeteren en nog maar eens uitleggen. Je hebt veel geduld gehad. De computer heeft ook geen geheimen voor jou. We hebben ook vele ritten van jou gereden en op vakantie geweest onder jouw deskundige leiding. Ook Martine bedankt om jouw ventje te missen als hij teveel achter zijn pc zat en ook om jullie huis te mogen vuil maken tijdens de vergaderingen.

Jullie hebben jullie nieuwe thuis al gevonden en we zijn , met veel jaloers als we de fotootjes zien, dat jullie aan jullie zwembad in t zonnetje zitten en wij hier in de kou en regen zitten.

We hopen jullie ook nog veel te zien en bedankt ook voor alles, Werner en Martine

Actuele activiteiten

Datum: 01/01/2020
Datum: 11/09/2021
Datum: 06/11/2021
Datum: 11/11/2025 - 31/12/2025